Webdesign

Mobielvriendelijk

Omdat websites steeds vaker via de smartphone bezocht word is het des te meer belangrijk dat een website mobielvriendelijk is. Wij optimaliseren iedere website die wij maken speciaal voor smartphones en tablets. Zo mis je geen enkele opportuniteit die je website je kan bieden.

Eenvoudig beheer

Wij maken altijd gebruik van de meest populaire website software op de markt. Wij gebruiken WordPress voor het maken van websites. Het voordeel hiervan is dat het beheer van de inhoud ervan door de jaren heen op punt is gezet en snel aangeleerd kan worden. Wij voorzien bij oplevering van iedere website de nodige tijd om onze klanten wegwijs te maken in het beheer van de website.

Vindbaar door zoekmachines

Een website bouwen zonder rekening te houden met zoekmachine optimalisatie is als het bouwen van een winkel in het midden van een verlaten veld in the middle of nowhere. Daarom gebruiken wij voor ieder project de laatste nieuwe technieken die aangeraden word door Google. Wij zorgen ervoor dat de technische kant van de website geoptimaliseerd is volgens de standaarden van zoekmachines en dat de teksten goed gelezen kunnen worden door zoekmachines.

Website statistieken

Ontvang maandelijks de laatste bezoekers statistieken via e-mail. Vergelijk zo welke maanden welke doelen al dan niet gehaald hebben. Zo kan je je marketing altijd laten bijsturen.

Website beveiliging

Veiligheid en kwaliteit van een goede webhosting is niet te onderschatten de dag van vandaag. Onze webservers zijn snel, betrouwbaar, veilig en bieden altijd een SSL certificaat voor elk geregistreerd domein.

Website onderhoud

Wekelijkse updates van WordPress en bijbehorende plugins en dagelijkse backups van de gehele website. 

Media Minds webdesign checklist.

Een klein inzicht in onze standaarden bij ieder webdesign project.

Enkele realisaties

Evenement website
met inschrijvingen

Horeca website op maat
met reservatie systeem

Webshop
met ledenbeheer

Horeca website op maat
met reservatie systeem

Online spel ter ondersteuning
van horeca

Webshop voor de verkoop
van mondmaskers

Website

Website

Enkele van onze klanten